Tuesday, January 3, 2012

kenape orang lelaki nih seorang yang pelupe???

aiiii...heppy2..new year u'olls...da lame an ak x hupdate belog...fans2 aii mesty windu same aiii(kalo ade laaa..huhuhu..T.T)...tengok tajok belog aii kat ats tu mesty da excited nak bace belog aii kan???hahahahah
mood:perasan...~_~(mata ke atas..tangan ke dada)huahuahua..

based on kajian ai la kenape orang lelaki ni sangat pelupe..ekceli ai nk refer lelaki tu... sebenarnyea lelaki tu  pakwe ai..(xheran mengate dy..dy x bace beloggg ai)..hahahhaah..(ya allah selamatkan hambamu ini...aminnn!!)tapi ase2 nyea ...mostly lelaki memang pelupe..bukan dy ajerrr..contoh yang paling dekat sekali pakwe aii tu laa..dy memang susa nak ingat something yang simple2..katenyea..banyak bende penting yang die nak ingat...dy punye pelupe tuu...sampai bende simple..mcm besday aii..no plate kete pon dy xberape nak ingat..(aii pon da redha dengan kelemahan die tu..^^!)

ape yang ai ase bole menjadi hipotesis kenape pakwe aii seorang yang pelupe bukan lah kerane mase kecik2 beliau terlalu suke makan semut o biskut sarang semut...(hipotesis sebelum ni salah laa maknenyea..)aii rase beliau jadi pelupe sebab beliau terlalu kerap maen bola...sebab tu beliau jadi pelupe...

KENAPE BOLA MENJADI PUNCE LELAKI MENJADI PELUPE??

semalam aii teman pakwe aii g maen futsal...aii tengok dorang maen tu kan mesti ade menanduk bola..aii rase tu la puncenyea kenape beliau menjadi pelupe...otak begegar...hahaha..n surely...mostly lelaki suke maen bola o futsal...tanduk bola tu da routine da dlm game tuh..so memang tu la reason mengape lelaki menjadi pelupe..kalau nasib malang..lelaki tu da lupe dy ade makwe..sebab tu ade makwe sampai 2-3..sebab lupe da ade makwe sorang...hahahaha..

and....................baru laa aii perasan...peminat bola nih mostly lelaki la kn???no wonder laa dalam tv..kalo tayang match bola..part gol tu dorang repeat sampai 5-6 kali....sebab lelaki mudah lupe..so nak bagi dorang ingat moment gol tu..jenuh la merepeatnyea...kalo aii tengok bola..ai pon pelik nape dy repeat2..rupe2 nyea....dorang da sedar bende nih lagi awal dari aii..hahahaha

p/s:ladies....sape setuju sile angkat ibu jari kaki!!^^"