Tuesday, February 12, 2013

kisah KENYANYUKAN melampau

korang slalu nyanyuk x???ke aku sorang yang mengalami masalah kenyanyukan melampau nih....
aishhh tapi xde la sampai tahap aku lupe name sendiri and semayang magrib ade brape rakaat kan....dipendekkan cerita ku ngaku lah aku memang pelupe and nyanyuk...tapi xdela tahap kritikal macam tahap orang2 tue yang xkenal orang and xigt nak kencing or nak berak...

faktor2 kenyanyukan aku nih masih lagi belom dapat dikenal pasti..yang pasti bukan sebab aku makan semut atau makan banyak kepala ikan...sebab stiap kali aku minum air aku pasti akan korek2 air aku untuk memastikan air yang aku minum tu bersih lagi suci...n aku memang xboleh makan kepala ikan...aku kesian tgk muke ikan..hahahaha

contohnye last week...sorang rakan sekeja aku nak pinjam id aku..sebab die nak akses kat pintu...aku pon tercari2..dalam beg..ats meja...bawah meja...kompius...gelabah..sebab xjumpe...lastly die cakap...jangan laaa buat2 nyanyuk camtuh...xseswai dgn muke....sebab aku gantung id aku kat leher...tapi itu bukan tahap kritikal lagi.....

last week jugak aku temenung dalam bilik..sambil memikirkan masa depan...sambil tu aku layan2 mata laaaa...bayang golek2 kat bukit ngan amir khan...da ngantuk..aku pegi ttup lampu.....da nguap2 macam kuceng...mata pon mulela nak berair...nak gosok mata ada sesuatu yang menghalang...aisshhh..bole pulak lupe nak bukak spek mata...har3....

dan takdi...masa aku nak pegi keja..da siap2 cun2...aku pon reverse kreta kua dari pagar rumah...sambil mikir..asal la tingkap nih blur semacam...aku tarik viper..sembur2 sikit air sabun kat cermin kreta tuu..tetap blurr lagi..xpela...aku pon hidopkan viper..walaupon ujan xdela selebat mane ponn...da sampai dekat simpang nak keluar dari kawasan rumah...baru kusedari..yang aku xpakai contact lens...hahahahaha...sekali lagi kebengongan melandaaaa......aku reverse kreta balik rumah...tekejo2 carik spek mata....nak pakai lens kompem xsempat...cari punye cari dah xjumpe...mulela nak meroyan nak mebebel sorang2....skali...spek mata dah ade kat tangan...aku da bawak masa masok kreta sebab nak drive malam2 memang aku standby pkai spek..takot silau....

sioooooottt betoiii.....

No comments:

Post a Comment