Wednesday, February 15, 2012

wat de suwey wey day!!!!

AMARAN: entry kali nih ditulis dgn pnuh rase bengang....ekceli....heartless

hari ni very2 the suwey.....after slot punchcard...aku dengan muke penuh cun melechun...poie la ke kantin...dgn harapan nk mengFull kan tembolok yang meraung2 dari dlm bas lagi...so dengan gelojohnyea..aku cedok nasik goreng yang penuh dgn sayur...huh..n teh ais...(gilerrr..6.30 pagi bute da baham ais)...sekali aku suap nasik belaukkan hot dog...pergggghhhhh..tawar...padam terus selere..huhuhu...nasik sepinggan tuh..aku telan 2-3 suap..abis hotdog....balik la ke lab..coz tiap2 pagi ade briefing...

so kontiniu laa keje cam beser....kebetulan mase briefing...da ade info katenyea arini kol 11..ade latihan kebakaran....kol 11 tuh...xtahu laa kol 11 bape menet kan...abis round section yang aku jage...tetibe asew2 nak tekuchil plak...aku pon pegi la menyangkung kat tandas...tetibe tengah menyangkung....bebunyik pulak alarm kebakaran tuh haaaa...nk stay..nnty kne usung ng stretcher(hukuman bagi orang yg xkua dr kwsn latihan kbkrn)..aku bangun la dgn gopoh gapah..nak sarung seluar jeans skinny aku tuh...tetiberrr..pluppppppp!!!..allah...compact powder aku masok lubang jamban(aku letak kat poket belakang.)..huhuhu..baru jer beli...nasib baek bukan nset aku yang jatuh..huhuhu..T.T..

smpai jer kat kawasan berkumpul...manager aku da marah2.."knape lambat???!!"..awak taw x awk bole mati terbakar....."huhuhu..xpasai2 kena marah...huhuhu...setannn!!!!

xpe2..kontiniu balik keje...dgn penuh rase rajinnyea..aku ot laaa....melengkapkan 12 jam waktu bekerja sehari...ahahahah...bekerja laa aku dengan penuh rase rajin nyea...

sharp pukoi 7..eehhh..da kbtulan hujan..aku dgn sronoknyea mengangkut 'harte" company....sbb xde spotchek ujan2..aku hankut sumbat dalam beg...berat dowh beg aku!!!...sampai la ke plaza tol taman dato' harun...jammed gileww babie...huhuhuh..nih kalo tunggu aku ase kol 10 xsmpai umah lagi aku nih...aku pon decide la ng akak satu dpartmen ng aku nk jalan kaki....gilerr jauh..nak kol abang ipor aku..nset mampus pulak.....daaa jln2 kaki spnjang highway..aku langkah2 seme divider..masok la kwsn prumahan ..nampak pulak supermarket...singgah luu..beli sardin ng canned mushroom soup..smbung balik jalan kaki...yang jauhnyea 2km dari umah aku....da bjln sparuh jalan..beg yang penuh harte karun tu trase mcm beras 10kg...bli pulak tin2 mknan yang berat..haissshhhh...wase mcm londeh tangan haaaa..

8.40..akhirnyea smpai laa ke kwsn flat aku dduk...hahaha..smbil shenyum2 kelat..tetibew...kong2(anjing)..kejor aku!!siallll..


da la syelipe jepun aku nih da hauss...mau tergelincir aku nih..huhuhuu..da jauh siket kong2 tu pon blah...smpai depan lif...mak aihh..penuh minah indon western digital....(ya allah...bengongnyea indon nih...lif kau 1 jer siallllll...)..da begasak2 pulak ng indon..nyaris tin sardin nih singgah kat muke bebudak sial tuh....akhirnyea smpai lee ke rumah ambe...

sunggoh damn n suwey hari ini..huhuhu